Privatläkare - All information om Privatläkare


Hitta privatläkaren i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 27 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Ronneby

Bra privatläkare i Bohuslän

I Bohuslän finns det 71 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Lysekil

Hitta privatläkaren i Dalarna

I Dalarna finns det 48 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta privatläkarna är:

Falun

Borlänge

Leksand

Ludvika

Bra privatläkare i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Dalsland finns det på följande platser:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Färgelanda

Bra privatläkare i Gotland

I Gotland finns det 10 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Romakloster

Bra privatläkare i Gästrikland

I Gästrikland finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 8 olika orter. Flest privatläkare i Gästrikland finns det på följande platser:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hofors

Bra privatläkare i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. Flest privatläkare i Halland finns det på följande platser:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Hitta privatläkaren i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 32 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Ljusdal

Bra privatläkare i Herjeådalen

Totalt i Herjeådalen finns det 4 privatläkare fördelade på 3 olika orter. Flest privatläkare i Härjedalen finns det på följande platser:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Hitta privatläkaren i Jämtland

I Jämtland finns det 37 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Jämtland finns det på följande platser:

Östersund

Frösön

Sveg

Funäsdalen

Hitta privatläkaren i Lappland

Totalt i Lappland finns det 18 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Storuman

Hitta privatläkaren i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 36 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Medelpad finns det på följande platser:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Kvissleby

Bra privatläkare i Norrbotten

I Norrbotten finns det 50 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Boden

Piteå

KalixBra privatläkare i Närke

Totalt i Närke finns det 63 privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Närke som har de flesta privatläkarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Kopparberg

Hitta privatläkaren i Skåne

I Skåne finns det 292 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 67 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta privatläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra privatläkare i Småland

I Småland finns det 160 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 56 olika orter. De platser i Småland som har de flesta privatläkarna är:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Västervik

Bra privatläkare i Sörmland

I Sörmland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Södermanland finns det på följande platser:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Hitta privatläkaren i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 604 privatläkare fördelade på 58 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Täby

Lidingö

Solna

Hitta privatläkaren i Uppland

I Uppland finns det 102 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Uppland finns det på följande platser:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Bra privatläkare i Värmland

Totalt i Värmland finns det 47 privatläkare fördelade på 28 olika orter. Flest privatläkare i Värmland finns det på följande platser:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Bra privatläkare i Västerbotten

I Västerbotten finns det 65 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Västerbotten finns det på följande platser:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Skelleftehamn

Hitta privatläkaren i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 352 privatläkare fördelade på 69 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta privatläkarna är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Hitta privatläkaren i Västmanland

I Västmanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Arboga

Hitta privatläkaren i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 24 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det 5 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta privatläkarna är:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Mörbylånga

Bra privatläkare i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 77 privatläkare fördelade på 21 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta privatläkarna är:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby