Privatläkare - All information om Privatläkare








Hitta privatläkaren i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 27 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 71 privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Bohuslän finns det på följande platser:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Bra privatläkare i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 49 privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta privatläkarna är:

Falun

Borlänge

Leksand

Hitta privatläkaren i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta privatläkarna är:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Hitta privatläkaren i Gotland

I Gotland finns det 10 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Gotland finns det på följande platser:

Visby

Hemse

Klintehamn

Hitta privatläkaren i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 27 privatläkare fördelade på 8 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta privatläkarna är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hitta privatläkaren i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. De platser i Halland som har de flesta privatläkarna är:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Bra privatläkare i Hälsingland

I Hälsingland finns det 32 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

I Herjeådalen finns det 4 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 3 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta privatläkarna är:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Hitta privatläkaren i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 37 privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Jämtland finns det på följande platser:

Östersund

Frösön

Sveg

Bra privatläkare i Lappland

I Lappland finns det 18 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Hitta privatläkaren i Medelpad

I Medelpad finns det 36 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Medelpad finns det på följande platser:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Hitta privatläkaren i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 50 privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Norrbotten finns det på följande platser:

Luleå

Boden

Piteå

Bra privatläkare i Närke

I Närke finns det 64 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Närke som har de flesta privatläkarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta privatläkaren i Skåne

Totalt i Skåne finns det 292 privatläkare fördelade på 67 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta privatläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra privatläkare i Småland

I Småland finns det 160 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 56 olika orter. De platser i Småland som har de flesta privatläkarna är:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Hitta privatläkaren i Södermanland

I Södermanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Södermanland finns det på följande platser:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta privatläkaren i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 604 privatläkare fördelade på 58 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Täby

Lidingö

Hitta privatläkaren i Uppland

Totalt i Uppland finns det 102 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Uppland finns det på följande platser:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta privatläkaren i Värmland

I Värmland finns det 47 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 28 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta privatläkarna är:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Hitta privatläkaren i Västerbotten

I Västerbotten finns det 65 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Västerbotten finns det på följande platser:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra privatläkare i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 353 privatläkare fördelade på 69 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta privatläkarna är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Bra privatläkare i Västmanland

I Västmanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Hitta privatläkaren i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 24 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta privatläkaren i Öland

Totalt i Öland finns det 5 privatläkare fördelade på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta privatläkarna är:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Bra privatläkare i Östergötland

I Östergötland finns det 77 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 21 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta privatläkarna är:

Linköping

Norrköping

Motala