Privatläkare - All information om Privatläkare


Bra privatläkare i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 27 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Blekinge finns det på följande platser:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Hitta privatläkaren i Bohuslän

I Bohuslän finns det 71 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Hitta privatläkaren i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 48 privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Dalarna finns det på följande platser:

Falun

Borlänge

Leksand

Bra privatläkare i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Dalsland finns det på följande platser:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Bra privatläkare i Gotland

I Gotland finns det 10 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Gotland finns det på följande platser:

Visby

Hemse

Klintehamn

Bra privatläkare i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 27 privatläkare fördelade på 8 olika orter. Flest privatläkare i Gästrikland finns det på följande platser:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Bra privatläkare i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. Flest privatläkare i Halland finns det på följande platser:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Hitta privatläkaren i Hälsingland

I Hälsingland finns det 32 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

I Härjedalen finns det 4 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 3 olika orter. Flest privatläkare i Härjedalen finns det på följande platser:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Bra privatläkare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 37 privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta privatläkarna är:

Östersund

Frösön

Sveg

Hitta privatläkaren i Lappland

I Lappland finns det 18 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Bra privatläkare i Medelpad

I Medelpad finns det 36 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Bra privatläkare i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 50 privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Boden

Piteå

Bra privatläkare i Närke

Totalt i Närke finns det 64 privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Närke finns det på följande platser:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta privatläkaren i Skåne

I Skåne finns det 292 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 67 olika orter. Flest privatläkare i Skåne finns det på följande platser:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta privatläkaren i Småland

I Småland finns det 160 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 56 olika orter. De platser i Småland som har de flesta privatläkarna är:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Bra privatläkare i Södermanland

I Södermanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra privatläkare i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 604 privatläkare fördelade på 58 olika orter. Flest privatläkare i Stockholms län finns det på följande platser:

Stockholm

Täby

Lidingö

Hitta privatläkaren i Uppland

Totalt i Uppland finns det 102 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta privatläkaren i Värmland

I Värmland finns det 47 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 28 olika orter. Flest privatläkare i Värmland finns det på följande platser:

Karlstad

Hammarö

ArvikaBra privatläkare i Västerbotten

I Västerbotten finns det 65 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra privatläkare i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 352 privatläkare fördelade på 69 olika orter. Flest privatläkare i Västergötland finns det på följande platser:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hitta privatläkaren i Västmanland

I Västmanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Bra privatläkare i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 24 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Ångermanland finns det på följande platser:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bra privatläkare i Öland

Totalt i Öland finns det 5 privatläkare fördelade på 4 olika orter. Flest privatläkare i Öland finns det på följande platser:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Bra privatläkare i Östergötland

I Östergötland finns det 77 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 21 olika orter. Flest privatläkare i Östergötland finns det på följande platser:

Linköping

Norrköping

Motala