Privatläkare - All information om Privatläkare


Bra privatläkare i Blekinge

I Blekinge finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Ronneby

Nättraby

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 71 privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Bohuslän finns det på följande platser:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Lysekil

StrömstadHitta privatläkaren i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 48 privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta privatläkarna är:

Falun

Borlänge

Leksand

Ludvika

Avesta

Bra privatläkare i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 9 privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta privatläkarna är:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Färgelanda

Mellerud

Bra privatläkare i Gotland

Totalt i Gotland finns det 10 privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Romakloster

Slite

Bra privatläkare i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 27 privatläkare fördelade på 8 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta privatläkarna är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hofors

Bergby

Bra privatläkare i Halland

Totalt i Halland finns det 85 privatläkare fördelade på 24 olika orter. De platser i Halland som har de flesta privatläkarna är:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Hitta privatläkaren i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 32 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Hälsingland finns det på följande platser:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Ljusdal

Edsbyn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

I Härjedalen finns det 4 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 3 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta privatläkarna är:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Bra privatläkare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 37 privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Jämtland finns det på följande platser:

Östersund

Frösön

Sveg

Funäsdalen

Gäddede

Hitta privatläkaren i Lappland

Totalt i Lappland finns det 18 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Lappland finns det på följande platser:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Storuman

Vilhelmina

Bra privatläkare i Medelpad

I Medelpad finns det 36 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Medelpad finns det på följande platser:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Kvissleby

Matfors

Bra privatläkare i Norrbotten

I Norrbotten finns det 50 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Norrbotten finns det på följande platser:

Luleå

Boden

Piteå

Kalix

Gällivare

Bra privatläkare i Närke

I Närke finns det 64 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Närke som har de flesta privatläkarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Kopparberg

Degerfors

Hitta privatläkaren i Skåne

Totalt i Skåne finns det 292 privatläkare fördelade på 67 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta privatläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Landskrona

Hitta privatläkaren i Småland

Totalt i Småland finns det 160 privatläkare fördelade på 56 olika orter. Flest privatläkare i Småland finns det på följande platser:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Västervik

Värnamo

Bra privatläkare i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 55 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Södermanland finns det på följande platser:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Bra privatläkare i Stockholms län

I Stockholms län finns det 604 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 58 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Täby

Lidingö

Solna

Sollentuna

Hitta privatläkaren i Uppland

Totalt i Uppland finns det 102 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Uppland finns det på följande platser:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

I Värmland finns det 47 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 28 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta privatläkarna är:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Filipstad

Bra privatläkare i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 65 privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Västerbotten finns det på följande platser:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Skelleftehamn

Bjurholm

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det 352 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 69 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta privatläkarna är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Mölndal

Hitta privatläkaren i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 55 privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Arboga

Hallstahammar

Bra privatläkare i Ångermanland

I Ångermanland finns det 24 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Kramfors

Bra privatläkare i Öland

I Öland finns det 5 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta privatläkarna är:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Mörbylånga

Bra privatläkare i Östergötland

I Östergötland finns det 77 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 21 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta privatläkarna är:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Vadstena