Privatläkare - All information om Privatläkare


Hitta privatläkaren i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 27 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Blekinge finns det på följande platser:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Ronneby

Nättraby

Hitta privatläkaren i Bohuslän

I Bohuslän finns det 71 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Bohuslän finns det på följande platser:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Bra privatläkare i Dalarna

I Dalarna finns det 49 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta privatläkarna är:

Falun

Borlänge

Leksand

Ludvika

Avesta

Bra privatläkare i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta privatläkarna är:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Färgelanda

Mellerud

Hitta privatläkaren i Gotland

Totalt i Gotland finns det 10 privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Gotland finns det på följande platser:

Visby

Hemse

Klintehamn

Romakloster

Slite

Bra privatläkare i Gästrikland

I Gästrikland finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 8 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta privatläkarna är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hofors

Bergby

Bra privatläkare i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. De platser i Halland som har de flesta privatläkarna är:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Hitta privatläkaren i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 32 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Hälsingland finns det på följande platser:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Ljusdal

Edsbyn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 4 privatläkare fördelade på 3 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta privatläkarna är:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Hitta privatläkaren i Jämtland

I Jämtland finns det 37 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta privatläkarna är:

Östersund

Frösön

Sveg

Funäsdalen

Gäddede

Hitta privatläkaren i Lappland

Totalt i Lappland finns det 18 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Lappland finns det på följande platser:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Storuman

Vilhelmina

Bra privatläkare i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 36 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Medelpad finns det på följande platser:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Kvissleby

Matfors

Hitta privatläkaren i Norrbotten

I Norrbotten finns det 50 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Norrbotten finns det på följande platser:

Luleå

Boden

Piteå

Kalix

Gällivare

Bra privatläkare i Närke

Totalt i Närke finns det 64 privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Närke som har de flesta privatläkarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Kopparberg

Degerfors

Bra privatläkare i Skåne

I Skåne finns det 292 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 67 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta privatläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Landskrona

Bra privatläkare i Småland

I Småland finns det 160 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 56 olika orter. Flest privatläkare i Småland finns det på följande platser:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Västervik

Värnamo

Bra privatläkare i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 55 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Södermanland finns det på följande platser:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Hitta privatläkaren i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 604 privatläkare fördelade på 58 olika orter. Flest privatläkare i Stockholms län finns det på följande platser:

Stockholm

Täby

Lidingö

Solna

SollentunaHitta privatläkaren i Uppland

I Uppland finns det 102 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Uppland finns det på följande platser:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

Totalt i Värmland finns det 47 privatläkare fördelade på 28 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta privatläkarna är:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Filipstad

Bra privatläkare i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 65 privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Västerbotten finns det på följande platser:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Skelleftehamn

Bjurholm

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det 353 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 69 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta privatläkarna är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Mölndal

Bra privatläkare i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 55 privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Arboga

Hallstahammar

Hitta privatläkaren i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 24 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Ångermanland finns det på följande platser:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Kramfors

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det 5 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 4 olika orter. Flest privatläkare i Öland finns det på följande platser:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Mörbylånga

Hitta privatläkaren i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 77 privatläkare fördelade på 21 olika orter. Flest privatläkare i Östergötland finns det på följande platser:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Vadstena