Privatläkare - All information om Privatläkare


Hitta privatläkaren i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 27 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Blekinge finns det på följande platser:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Hitta privatläkaren i Bohuslän

I Bohuslän finns det 71 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Bra privatläkare i Dalarna

I Dalarna finns det 49 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Dalarna finns det på följande platser:

Falun

Borlänge

Leksand

Hitta privatläkaren i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Dalsland finns det på följande platser:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Hitta privatläkaren i Gotland

I Gotland finns det 10 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Hitta privatläkaren i Gästrikland

I Gästrikland finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 8 olika orter. Flest privatläkare i Gästrikland finns det på följande platser:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hitta privatläkaren i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. Flest privatläkare i Halland finns det på följande platser:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Bra privatläkare i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 32 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Hälsingland finns det på följande platser:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

Totalt i Herjeådalen finns det 4 privatläkare fördelade på 3 olika orter. Flest privatläkare i Härjedalen finns det på följande platser:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Hitta privatläkaren i Jämtland

I Jämtland finns det 37 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Jämtland finns det på följande platser:

Östersund

Frösön

Sveg

Bra privatläkare i Lappland

Totalt i Lappland finns det 18 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Lappland finns det på följande platser:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Bra privatläkare i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 36 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Hitta privatläkaren i Norrbotten

I Norrbotten finns det 50 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Boden

Piteå

Bra privatläkare i Närke

Totalt i Närke finns det 64 privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Närke finns det på följande platser:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Hitta privatläkaren i Skåne

I Skåne finns det 292 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 67 olika orter. Flest privatläkare i Skåne finns det på följande platser:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra privatläkare i Småland

I Småland finns det 160 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 56 olika orter. Flest privatläkare i Småland finns det på följande platser:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Bra privatläkare i Sörmland

I Sörmland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta privatläkaren i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 604 privatläkare fördelade på 58 olika orter. Flest privatläkare i Stockholms län finns det på följande platser:

Stockholm

Täby

Lidingö

Hitta privatläkaren i Uppland

I Uppland finns det 102 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta privatläkaren i Värmland

Totalt i Värmland finns det 47 privatläkare fördelade på 28 olika orter. Flest privatläkare i Värmland finns det på följande platser:

Karlstad

Hammarö

ArvikaBra privatläkare i Västerbotten

I Västerbotten finns det 65 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra privatläkare i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 353 privatläkare fördelade på 69 olika orter. Flest privatläkare i Västergötland finns det på följande platser:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Bra privatläkare i Västmanland

I Västmanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 19 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta privatläkarna är:

Västerås

Sala

Köping

Hitta privatläkaren i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 24 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Ångermanland finns det på följande platser:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det 5 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 4 olika orter. Flest privatläkare i Öland finns det på följande platser:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Bra privatläkare i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 77 privatläkare fördelade på 21 olika orter. Flest privatläkare i Östergötland finns det på följande platser:

Linköping

Norrköping

Motala