Privatläkare - All information om Privatläkare


Hitta privatläkaren i Blekinge

I Blekinge finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Hitta privatläkaren i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 71 privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Bra privatläkare i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 49 privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Dalarna finns det på följande platser:

Falun

Borlänge

Leksand

Bra privatläkare i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 9 privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Dalsland finns det på följande platser:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Hitta privatläkaren i Gotland

Totalt i Gotland finns det 10 privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Bra privatläkare i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 27 privatläkare fördelade på 8 olika orter. Flest privatläkare i Gästrikland finns det på följande platser:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Bra privatläkare i Halland

Totalt i Halland finns det 85 privatläkare fördelade på 24 olika orter. Flest privatläkare i Halland finns det på följande platser:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Hitta privatläkaren i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 32 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

I Härjedalen finns det 4 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 3 olika orter. Flest privatläkare i Härjedalen finns det på följande platser:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Hitta privatläkaren i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 37 privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Jämtland finns det på följande platser:

Östersund

Frösön

Sveg

Hitta privatläkaren i Lappland

Totalt i Lappland finns det 18 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Bra privatläkare i Medelpad

I Medelpad finns det 36 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Bra privatläkare i Norrbotten

I Norrbotten finns det 50 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta privatläkarna är:

Luleå

Boden

Piteå

Bra privatläkare i Närke

I Närke finns det 64 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Närke finns det på följande platser:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra privatläkare i Skåne

Totalt i Skåne finns det 292 privatläkare fördelade på 67 olika orter. Flest privatläkare i Skåne finns det på följande platser:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra privatläkare i Småland

Totalt i Småland finns det 160 privatläkare fördelade på 56 olika orter. De platser i Småland som har de flesta privatläkarna är:

Kalmar

Jönköping

VäxjöBra privatläkare i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 55 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta privatläkaren i Stockholms län

I Stockholms län finns det 604 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 58 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Täby

Lidingö

Hitta privatläkaren i Uppland

Totalt i Uppland finns det 102 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta privatläkaren i Värmland

I Värmland finns det 47 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 28 olika orter. Flest privatläkare i Värmland finns det på följande platser:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Bra privatläkare i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 65 privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det 352 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 69 olika orter. Flest privatläkare i Västergötland finns det på följande platser:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Hitta privatläkaren i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 55 privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Hitta privatläkaren i Ångermanland

I Ångermanland finns det 24 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det 5 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta privatläkarna är:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Hitta privatläkaren i Östergötland

I Östergötland finns det 77 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 21 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta privatläkarna är:

Linköping

Norrköping

Motala