Privatläkare - All information om Privatläkare
Hitta privatläkaren i Blekinge

I Blekinge finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Blekinge finns det på följande platser:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Ronneby

Nättraby

Hitta privatläkaren i Bohuslän

I Bohuslän finns det 71 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Hitta privatläkaren i Dalarna

I Dalarna finns det 48 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Dalarna finns det på följande platser:

Falun

Borlänge

Leksand

Ludvika

Avesta

Bra privatläkare i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Dalsland finns det på följande platser:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Färgelanda

Mellerud

Bra privatläkare i Gotland

Totalt i Gotland finns det 10 privatläkare fördelade på 6 olika orter. Flest privatläkare i Gotland finns det på följande platser:

Visby

Hemse

Klintehamn

Romakloster

Slite

Hitta privatläkaren i Gästrikland

I Gästrikland finns det 27 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 8 olika orter. Flest privatläkare i Gästrikland finns det på följande platser:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hofors

Bergby

Bra privatläkare i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. Flest privatläkare i Halland finns det på följande platser:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Bra privatläkare i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 32 privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Hälsingland finns det på följande platser:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Ljusdal

Edsbyn

Hitta privatläkaren i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 4 privatläkare fördelade på 3 olika orter. Flest privatläkare i Härjedalen finns det på följande platser:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Bra privatläkare i Jämtland

I Jämtland finns det 37 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta privatläkarna är:

Östersund

Frösön

Sveg

Funäsdalen

Gäddede

Bra privatläkare i Lappland

Totalt i Lappland finns det 18 privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Lappland finns det på följande platser:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Storuman

Vilhelmina

Bra privatläkare i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 36 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta privatläkarna är:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Kvissleby

Matfors

Bra privatläkare i Norrbotten

I Norrbotten finns det 50 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Norrbotten finns det på följande platser:

Luleå

Boden

Piteå

Kalix

Gällivare

Bra privatläkare i Närke

Totalt i Närke finns det 63 privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Närke finns det på följande platser:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Kopparberg

Degerfors

Hitta privatläkaren i Skåne

I Skåne finns det 290 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 66 olika orter. Flest privatläkare i Skåne finns det på följande platser:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Landskrona

Bra privatläkare i Småland

Totalt i Småland finns det 160 privatläkare fördelade på 56 olika orter. Flest privatläkare i Småland finns det på följande platser:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Västervik

Värnamo

Bra privatläkare i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 55 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta privatläkarna är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Hitta privatläkaren i Stockholms län

I Stockholms län finns det 604 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 58 olika orter. Flest privatläkare i Stockholms län finns det på följande platser:

Stockholm

Täby

Lidingö

Solna

SollentunaHitta privatläkaren i Uppland

I Uppland finns det 102 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Knutby

Hitta privatläkaren i Värmland

Totalt i Värmland finns det 47 privatläkare fördelade på 28 olika orter. Flest privatläkare i Värmland finns det på följande platser:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Filipstad

Bra privatläkare i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 65 privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta privatläkarna är:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Skelleftehamn

Bjurholm

Bra privatläkare i Västergötland

I Västergötland finns det 352 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 69 olika orter. Flest privatläkare i Västergötland finns det på följande platser:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Mölndal

Hitta privatläkaren i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 55 privatläkare fördelade på 19 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta privatläkarna är:

Västerås

Sala

Köping

Arboga

Hallstahammar

Hitta privatläkaren i Ångermanland

I Ångermanland finns det 24 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Ångermanland finns det på följande platser:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Kramfors

Hitta privatläkaren i Öland

I Öland finns det 5 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 4 olika orter. Flest privatläkare i Öland finns det på följande platser:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Mörbylånga

Bra privatläkare i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 77 privatläkare fördelade på 21 olika orter. Flest privatläkare i Östergötland finns det på följande platser:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Vadstena