Privatläkare - All information om Privatläkare


Bra privatläkare i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 27 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta privatläkarna är:

Karlshamn

Karlskrona

Olofström

Ronneby

Nättraby

Sölvesborg

Bra privatläkare i Bohuslän

I Bohuslän finns det 71 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta privatläkarna är:

Uddevalla

Stenungsund

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Tanumshede

Hitta privatläkaren i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 49 privatläkare fördelade på 22 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta privatläkarna är:

Falun

Borlänge

Leksand

Ludvika

Avesta

Mora

Hitta privatläkaren i Dalsland

I Dalsland finns det 9 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta privatläkarna är:

Bengtsfors

Åmål

Ed

Färgelanda

Mellerud

Bäckefors

Bra privatläkare i Gotland

I Gotland finns det 10 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 6 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta privatläkarna är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Romakloster

Slite

Fårö

Hitta privatläkaren i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 27 privatläkare fördelade på 8 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta privatläkarna är:

Gävle

Sandviken

Ockelbo

Hofors

Bergby

Hedesunda

Hitta privatläkaren i Halland

I Halland finns det 85 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 24 olika orter. De platser i Halland som har de flesta privatläkarna är:

Halmstad

Falkenberg

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Oskarström

Bra privatläkare i Hälsingland

I Hälsingland finns det 32 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta privatläkarna är:

Bollnäs

Hudiksvall

Söderhamn

Ljusdal

Edsbyn

Harmånger

Bra privatläkare i Härjedalen

I Härjedalen finns det 4 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 3 olika orter. Flest privatläkare i Härjedalen finns det på följande platser:

Sveg

Funäsdalen

Ytterhogdal

Bra privatläkare i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 37 privatläkare fördelade på 22 olika orter. Flest privatläkare i Jämtland finns det på följande platser:

Östersund

Frösön

Sveg

Funäsdalen

Gäddede

Hallen

Bra privatläkare i Lappland

I Lappland finns det 18 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta privatläkarna är:

Gällivare

Kiruna

Lycksele

Storuman

Vilhelmina

ArvidsjaurHitta privatläkaren i Medelpad

I Medelpad finns det 36 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 13 olika orter. Flest privatläkare i Medelpad finns det på följande platser:

Sundsvall

Ankarsvik

Fränsta

Kvissleby

Matfors

Stöde

Hitta privatläkaren i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 50 privatläkare fördelade på 17 olika orter. Flest privatläkare i Norrbotten finns det på följande platser:

Luleå

Boden

Piteå

Kalix

Gällivare

Kiruna

Hitta privatläkaren i Närke

Totalt i Närke finns det 64 privatläkare fördelade på 17 olika orter. De platser i Närke som har de flesta privatläkarna är:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Kopparberg

Degerfors

Lindesberg

Hitta privatläkaren i Skåne

I Skåne finns det 292 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 67 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta privatläkarna är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Landskrona

Ängelholm

Hitta privatläkaren i Småland

I Småland finns det 160 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 56 olika orter. Flest privatläkare i Småland finns det på följande platser:

Kalmar

Jönköping

Växjö

Västervik

Värnamo

Nässjö

Hitta privatläkaren i Södermanland

I Sörmland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 14 olika orter. Flest privatläkare i Södermanland finns det på följande platser:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Strängnäs

Flen

Trosa

Bra privatläkare i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 604 privatläkare fördelade på 58 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta privatläkarna är:

Stockholm

Täby

Lidingö

Solna

Sollentuna

Nacka

Bra privatläkare i Uppland

Totalt i Uppland finns det 102 privatläkare fördelade på 14 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta privatläkarna är:

Uppsala

Enköping

Bålsta

Knivsta

Knutby

Gimo

Bra privatläkare i Värmland

I Värmland finns det 47 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 28 olika orter. Flest privatläkare i Värmland finns det på följande platser:

Karlstad

Hammarö

Arvika

Torsby

Filipstad

Forshaga

Hitta privatläkaren i Västerbotten

I Västerbotten finns det 65 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 27 olika orter. Flest privatläkare i Västerbotten finns det på följande platser:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Skelleftehamn

Bjurholm

Storuman

Hitta privatläkaren i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 353 privatläkare fördelade på 69 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta privatläkarna är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Skövde

Mölndal

Västra Frölunda

Hitta privatläkaren i Västmanland

I Västmanland finns det 55 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 19 olika orter. Flest privatläkare i Västmanland finns det på följande platser:

Västerås

Sala

Köping

Arboga

Hallstahammar

Kungsör

Bra privatläkare i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 24 privatläkare fördelade på 13 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta privatläkarna är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Sollefteå

Bjurholm

Kramfors

Bjästa

Bra privatläkare i Öland

Totalt i Öland finns det 5 privatläkare fördelade på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta privatläkarna är:

Färjestaden

Borgholm

Löttorp

Mörbylånga

Bra privatläkare i Östergötland

I Östergötland finns det 77 läkarmottagningar eller privatläkare fördelade på 21 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta privatläkarna är:

Linköping

Norrköping

Motala

Mjölby

Vadstena

Åtvidaberg