Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Bålsta

Privatläkare i Bålsta

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Bålsta och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Bålsta som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Uppland och i Bålsta finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Bålsta genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Bålsta

Bålsta Psykiatrimottagning

Centrumgränd

746 32 Bålsta

Doktorn i Håbo AB

Stigsbergsvägen 4

746 93 Bålsta

Håbohälsan Husläkarmottagning

Sjövägen 14

746 31 Bålsta

BålstaDoktorn

Sjövägen 12

746 31 Bålsta