Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Sandviken

Privatläkare i Sandviken

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Sandviken och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Sandviken som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Gästrikland och i Sandviken finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Sandviken genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Sandviken

Storvik Hälsocentralen Vårdcentralen

Lasarettsleden 4

811 60 Sandviken

Hälsoinvest Högbo

Hans Hiertas Väg 18A

811 92 Sandviken

Hälsocentralen Vårdcentral Torget (Järbo)

Torggatan 7

811 39 Sandviken

Hälsocentral Vårdcentral Centrum (Årsunda)

Plangatan 8

811 39 Sandviken