Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Sala

Privatläkare i Sala

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Sala och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Sala som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Västmanland och i Sala finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Sala genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Sala

Rättspsykiatri Västmanland

Norrängsgatan 26

733 38 Sala

Silverhälsan AB

Hyttvägen 2

733 38 Sala

Sala Lasarett

Lasarettsgatan 8

733 38 Sala

Sala Vårdcentral (Möklinta) Familjeläkare

Järnvägsgatan 7A

733 38 Sala