Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Alingsås

Privatläkare i Alingsås

Totalt finns det 6 privatläkare eller läkarmottagningar i Alingsås och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Alingsås som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Västergötland och i Alingsås finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Alingsås genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Alingsås

Ge-Pe Läkarkonsult AB

Torggatan 8

BUP, Barn- och Ungdomspsykiatrisk mottagning

Södra Ringgatan 28A

Läkarkonsult Pewig/Ortopedmottagning

Fågelvägen 26

Vårdcentralen Sörhaga

Södra Ringgatan 34B

Vårdcentralen Ängabo

Sundsbergsvägen 7


Fler inom privatkliniker i Alingsås

Alingsås Husläkarmottagning

Ekorrvägen 5