Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Skellefteå

Privatläkare i Skellefteå

Totalt finns det 10 privatläkare eller läkarmottagningar i Skellefteå och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Skellefteå som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Västerbotten och i Skellefteå finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Skellefteå genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Skellefteå

Kåge / Morö Backe Hälsocentral

Höjdgatan 14

BUP PBU Barn- och ungdomspsykiatrisk klinik

Centrallasarettet

Heimdalls Hälsocentral

Köpmangatan 15

Erikslids Hälsocentral

Annastigen 8

Läkarmottagning

Stationsgatan 12


Fler inom privatkliniker i Skellefteå

SF-Kirurgia Privatläkarmottagning

Köpmangatan 11

Anderstorps Hälsocentral

Anderstorpsleden 1

Willig Per Läkarmottagning

Hyttlidgatan 60

Läkare Torsten Bergstedt

Hyttlidgatan 60

Cityläkarna Leif Gardlow

Stationsgatan 12