Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Tumba

Privatläkare i Tumba

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Tumba och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Tumba som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Stockholms län och i Tumba finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Tumba genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Tumba

Öppenvård - Missbruk och psykiatri

Bryggarvägen 11

147 30 Tumba

Gynekologmottagningen i Tumba

Samaritvägen 12

147 41 Tumba

Tumba Vårdcentral

Samaritvägen 4

147 41 Tumba

Storvretens Vårdcentral AB

Stenvägen 10

147 50 Tumba