Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Skärholmen

Privatläkare i Skärholmen

Totalt finns det 9 privatläkare eller läkarmottagningar i Skärholmen och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Skärholmen som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Stockholms län och i Skärholmen finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Skärholmen genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Skärholmen

Läkarhuset Skärholmen

Storholmsgatan 16-27

Sätra Vårdcentral

Kungssätravägen 33

BUP

Storholmsgatan 11

Skärholmens Vårdcentral (Vårberg)

Storholmsgatan 19

Sjöholm Carlos, Ögonläkare

Storholmsgatan 16


Fler inom privatkliniker i Skärholmen

Skärholmens Barnläkarmottagning

Storholmsgatan 27

Svea Vaccin

Bodholmsgången 2

Colourstyle Cosmetics AB

Storholmsgatan 4

Bredängs Vaccination & Läkarmottagning

Bredängstorget 5