Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Handen

Privatläkare i Handen

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Handen och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Handen som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Stockholms län och i Handen finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Handen genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Handen

Globenhälsan AB

Rudsjöterrassen 3

136 40 Handen

Handens Allmänläkarmottagning Terje Simberg

Runstensvägen 1-3

136 46 Handen

Torvalla Kliniken

Kilowattvägen 9

136 44 Handen

Barn o. Ungdomspsykiatri BUP, PBU

Handenterminalen 2

136 40 Handen