Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Katrineholm

Privatläkare i Katrineholm

Totalt finns det 6 privatläkare eller läkarmottagningar i Katrineholm och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Katrineholm som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Sörmland och i Katrineholm finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Katrineholm genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Katrineholm

Psykiatrisk Mottagning

Fredsgatan 66

641 31 Katrineholm

Kullbergska Sjukhuset

Djulögatan 75

641 31 Katrineholm

Karsuddens Sjukhus i Katrineholm

Karsuddens Sjukhus

641 96 Katrineholm

Läkarcentrum Nyponet

Mossvägen 5

641 49 Katrineholm

Vårdcentralen Nävertorp

Kerstinbodagatan 37

641 50 Katrineholm


Fler inom privatkliniker i Katrineholm

Hildes Praktik AB

Strandstigen 11

641 93 Katrineholm