Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Limhamn

Privatläkare i Limhamn

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Limhamn och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Limhamn som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Skåne och i Limhamn finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Limhamn genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Limhamn

Rimér Ulf Specialist i Kirurgi

Järnvägsgatan 56

216 16 Limhamn

Psykiatriboende

Sveagatan 70

216 14 Limhamn

Hjärtkärl-Kliniken i Malmö Heart Health Group WK AB

Geijersgatan 4C

216 18 Limhamn

Integrerad Närsjukvård Psykiatriska Mottagningen

Odengatan 44

216 14 Limhamn