Privatläkare - All information om Privatläkare




Privatläkare - Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt

Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt | Privatläkare i Jonstorp

Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt är de enda privatläkaren i Jonstorp. Då både tillgänglighet och skicklighet kan variera mellan privatläkarna och därför är det bra att kolla med andra privatläkare i Skåne.


Eftersom väntetiden för de tjänster som privatläkare erbjuder ofta kan variera mycket men ibland är det kortare köer på en mindre ort liknande Jonstorp och därför kan det vara fördel att höra efter med privatläkarna på en mindre ort. Eftersom det inte finns så många privatläkare på samma ort som Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt så kan det vara bra att kontakta andra privatläkare om inte Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt har en specialitet som kan hjälpa dig. Dock är det smart att höra efter med Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt först.




Enklast kommer du i kontakt med privatläkare eller läkare i Jonstorp genom att kontakta Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt enligt nedan:


Hegardt Peter Barnläkare & Sjukgymnast Lotta Hegardt-Witt

Norra Kustvägen 660

263 92 Jonstorp