Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Motala

Privatläkare i Motala

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Motala och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Motala som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Östergötland och i Motala finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Motala genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Motala

Barnmottagningen Baltazar AB

Strandvägen 2

Widelius Tommy, Leg. läk.

Violgatan 30

Silva Läkarmottagning, dr. Silvana Bica

Sjögatan 21

Vårdcentralen Brinken

Sveavägen 32

Vårdcentralen Lyckorna

Lasarettsgatan 37