Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare - Familjeläkaren i Piteå AB

Familjeläkaren i Piteå AB | Privatläkare i Piteå

Familjeläkaren i Piteå AB är en av totalt 5 privatläkare eller läkarkliniker i Piteå där du kan få hjälp av en läkare. Både inriktning och tillgänglighet skiljer mellan olika privatläkare och därför kan det vara bra att jämföra med de andra privatklinikerna eller privatläkarna i Norrbotten eller enbart i Piteå.


Innan du söker upp någon privatläkare bör du veta vilken speciallitet som din läkare bör ha eller vilken åkomma du tror du har. Om du är osäker på detta är det bäst att du söker upp en allmänläkare eller din vårdcentral. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika privatsjukhus, privatläkares eller privatklinikers hemsidor. Eftersom det finns flera privatläkare på samma ort som Familjeläkaren i Piteå AB är det klart lönande att undersöka kompetens och väntetid samt försöka hitta omdömen hos minst två av privatläkare. DU kan börja göra efter med Familjeläkaren i Piteå AB
Enklast kommer du i kontakt med privatläkare eller läkare i Piteå genom att kontakta Familjeläkaren i Piteå AB enligt nedan:


Familjeläkaren i Piteå AB

Jakobs Väg 18

941 64 Piteå

0911-23 06 57