Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Piteå

Privatläkare i Piteå

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Piteå och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Piteå som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Norrbotten och i Piteå finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Piteå genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Piteå

Furunäsets Hälsocentral

Modigs Gränd

941 52 Piteå

Cederkliniken

Sundsgatan 42

941 32 Piteå

Piteå Jourcentral

Lasarettsvägen 14

941 50 Piteå

Familjeläkaren i Piteå AB

Jakobs Väg 18

941 64 Piteå

Piteå Hälsocentral

Prästgårdsgatan 27

941 32 Piteå