Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Kiruna

Privatläkare i Kiruna

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Kiruna och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Kiruna som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Norrbotten och i Kiruna finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Kiruna genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Kiruna

Rosenroten, Psykiatin

Trädgårdsgatan 19

Malmen Hälsocentral (Kiruna)

Thulegatan 29

Kiruna Psykkonsult HB

Föreningsgatan 7A

Malmen Hälsocentral (Kiruna)

Thulegatan 29

Rosenroten, Psykiatin

Trädgårdsgatan 19