Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Kalix

Privatläkare i Kalix

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Kalix och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Kalix som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Norrbotten och i Kalix finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Kalix genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Kalix

Grytnäs Vårdcentral

Vårdvägen

952 51 Kalix

Storskrubb Medicin

Köpmannagatan 15

952 34 Kalix

Kalix Sjukhus

Skolgatan 1

952 32 Kalix

Psykiatrisk Verksamhet Dagverksamhet

Norra Parkgatan 11

952 34 Kalix