Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Boden

Privatläkare i Boden

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Boden och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Boden som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Norrbotten och i Boden finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Boden genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Boden

Erikslunds Hälsocentral

Gammelängsgatan

961 67 Boden

PBU-mottagning

Hedenbrovägen 1

961 36 Boden

Psykiatrienheten Äldre- och handikappomsorg

Kungsgatan 32

961 34 Boden

Sandens Hälsocentral

Sturegatan 20A

961 33 Boden

Björknäs Hälsocentral

Idrottsgatan 3

961 64 Boden