Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Söderhamn

Privatläkare i Söderhamn

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Söderhamn och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Söderhamn som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Hälsingland och i Söderhamn finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Söderhamn genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Söderhamn

Söderhamns Ögonpraktik AB

Söderhamns Sjukhus

BUP PBU Barn- o. ungdomspsykiatrisk klinik

Kungsgatan 17

Oxtorgets Hälsocentral

Rustkammaregatan 1

Privathälsan i Söderhamn AB

Norra Hamngatan 25A

Söderhamns Sjukhus

Trädgårdsgatan