Privatläkare - All information om Privatläkare
Privatläkare i Bollnäs

Privatläkare i Bollnäs

Totalt finns det 8 privatläkare eller läkarmottagningar i Bollnäs och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Bollnäs som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Hälsingland och i Bollnäs finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Bollnäs genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Bollnäs

SKC Medical

Collinigatan 2

Crantz & Bålefalk

Apoteksgatan 9

Hälsocentral Gärdet Vårdcentral (Älven, Tjärnen, Skogen)

Läroverksgatan 47

Arbetsmiljöutveckling i Hälsingland AB

Lasarettsvägen 39

Aleris Hälsocentral Bollnäs

Sjukhusvägen 81


Fler inom privatkliniker i Bollnäs

Erik Söderberg Läkarpraktik AB

Hertsjö 6907

Bollnäs Sjukhus

Bollnäs Sjukhus

Inom Neuropsyk i Bollnäs AB

Lasarettsvägen 134