Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Visby

Privatläkare i Visby

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Visby och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Visby som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Gotland och i Visby finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Visby genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Visby

Vårdcentralen Visby Norr

Brömsebroväg 8

621 39 Visby

Visby Lasarett

S:T Göransgatan 5

621 55 Visby

Roland Alvarsson Läkarpraktik AB

Cypressgatan 1B

621 58 Visby

Barn- och Ungdomspsykiatriska Mottagningen BUP

Neptungatan 6

621 40 Visby

Remedicum

Högklint Rövar Liljas Väg 25C

622 61 Visby