Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Borlänge

Privatläkare i Borlänge

Totalt finns det 7 privatläkare eller läkarmottagningar i Borlänge och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Borlänge som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Dalarna och i Borlänge finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Borlänge genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Borlänge

Läkarhuset Sensia Vårdcentral

Gyllehemsvägen 10

784 60 Borlänge

Vårdcentral Domnarvet

Bergebyvägen 5

784 73 Borlänge

Läkare Per Lorenzon

Målaregatan 10

784 33 Borlänge

Vårdcentralen Jakobsgårdarna

Jaxtorget 7A

784 53 Borlänge

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen

Bergebyvägen 6

784 73 Borlänge


Fler inom privatkliniker i Borlänge

Vårdcentralen Kvarnsveden

Märkargatan 23

784 66 Borlänge

Memira AB

Sveagatan 15

784 33 Borlänge