Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Kungälv

Privatläkare i Kungälv

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Kungälv och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Kungälv som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Bohuslän och i Kungälv finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Kungälv genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Kungälv

Gynekologmottagningen Kungälvs sjukhus

Kungälvs Sjukhus

442 83 Kungälv

Närhälsan Nordmanna vårdcentral

Nordmannatorget

442 37 Kungälv

BUP / Barn o. Ungdomspsykiatrisk Mottagning Kungälv

Färjevägen 1

442 31 Kungälv

Kungälvs Sjukhus

Lasarettsgatan 1

442 41 Kungälv

Fontinhemmet Sjukhem (Psykiatrisk vård)

Fridhemsgatan 35

442 33 Kungälv