Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Örnsköldsvik

Privatläkare i Örnsköldsvik

Totalt finns det 5 privatläkare eller läkarmottagningar i Örnsköldsvik och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Örnsköldsvik som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Ångermanland och i Örnsköldsvik finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Örnsköldsvik genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Örnsköldsvik

HumanResurs AB

Björnavägen 48

891 41 Örnsköldsvik

Koskela Ögonklinik

Storgatan 19B

891 34 Örnsköldsvik

Kroksta Ögonklinik AB

Långvägen 23

891 43 Örnsköldsvik

Örnsköldsviks Sjukhus

Lasarettet

891 89 Örnsköldsvik

HumanResurs Vårdcentral

Älgvägen 17

891 43 Örnsköldsvik