Privatläkare - All information om Privatläkare


Privatläkare i Härnösand

Privatläkare i Härnösand

Totalt finns det 4 privatläkare eller läkarmottagningar i Härnösand och många av dessa har fler riktigt skickliga läkare. Det kan vara svårt att hitta den bästa privatläkare i Härnösand som gärna också har tid att ta emot omgående. En klar fördel är om man tidigare har en relation med en privatläkare eller kan få tips av någon gällande en bra och duktigt läkare. Man kan också jämföra olika privatläkare eller privatsjukhus omdöme på nätet.


I Ångermanland och i Härnösand finns det många privatläkare och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp privatläkarnas inriktning och specialitet på nätet. Då du kontaktar någon privatläkare är det bra ifall du vet vilken inriktning din privatläkare. Om du är osäker på detta kan det vara bra att gå till din lokala vårdcentral först. En hel del information kan du få om de olika privatläkarna genom att besöka deras hemsidor.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt privatläkare i Härnösand genom att kolla med någon läkarmottagning nedan eller söka vidare på nätet:


Alla privatläkare i Härnösand

Brännaskolan

Marinvägen 1

871 33 Härnösand

Öbacka Vårdcentral

Kapellgatan 24

871 60 Härnösand

Läkarpraktiken, Torbjörn Fryklund

Stora Torget 3

871 30 Härnösand

Södra Sundet Hälsocentral

Södra Vägen 3-5

871 40 Härnösand